Omdat ik corona heb kan ik, spijtig genoeg, niet komen. Deze mededeling moet maar als afmelding gelden omdat dat nergens anders kan.

Hermann Rikkerink
op 29-09-2022

Ik vind dat de jubileumcommissie met een betere onderbouwing moet komen om uit te leggen waarom er geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk zijn. Verwijzen naar veiligheidsredenen klinkt indrukwekkend en wordt bij (grote) evenementen vaak gebruikt, maar in dit verband is dat natuurlijk volslagen onzin. Ik heb in de afgelopen weken nooit gelezen dat er een maximum van 1600 aan het aantal deelnemers zou zijn. Trouwens: 15 jaar geleden waren er 1000 deelnemers méér. Dus aan de capaciteit van het schoolgebouw hoeft het niet te liggen. Ik vermoed dat er een externe organisator bij de reünie betrokken is, die een deadline heeft gesteld. Ik snap dat er op een gegeven moment badges moeten worden gemaakt en inkopen gedaan. Op het laatste moment nieuwe badges maken is natuurlijk extra werk, maar niet onmogelijk. Hoewel niet alles in deze wereld in geld uitgedrukt moet worden, denk ik dat de laatkomers best bereid zouden zijn om een eurootje meer te moeten betalen. Jammer. Ik hoop niet dat één van mijn vroegere klasgenoten bij deze groep hoort. Er komen er toch al zo weinig. Ik ben van 1962.

Paul Schouten
op 28-09-2022

Voor de playlist: 'School' van Supertramp (werd gespeeld door de schoolband).

Judith
op 26-09-2022

Voor de playlist: - Paradise by the dashboardlight van Meatloaf. Vaste prik op elk schoolfeest, - Orderuit van De Dijk. Mochten we analyseren in de Nederlandse les - Kom van dat dak af van Peter Koelewijn. Kan me herinneren dat de schoolband dat een keer speelde terwijl ze op het dak stonden.

Marieke
op 25-09-2022

Uit de oude doos 😉👴🏻 Examenklassen 1976 en 1977. Stairway tot heaven van Led Zeppelin draaiden we he le maal grijs. De andere vier deden het ook goed 😉 1. Hotel California > Eagles 2. Go your own way > Fleetwood Mac 3. Wish you were here > Pink Floyd 4. Child in Time > Deep Purple Tot zoaterdag. Zinin. Henk

Henk Winkelhuis
op 24-09-2022

Wat de afterparty bij Metropool betreft: Rick Escher is een oud-leerling van de Grundel die zelf ook komt en bij Metropool werkt. Op 1 oktober wordt er een jaren '90 versus jaren '00 georganiseerd en misschien is dat een leuke gelegenheid om nog na de reünie naartoe te gaan. Het is altijd handig om de kaarten van tevoren te kopen via Metropool. Wel krijg je als oud-Grundelier korting. Ik zal Rick nog even vragen hoe hij dat wil regelen en of dat ook kan als je de kaarten online bestelt. Ik zal deze informatie ook onder nieuws zetten.

op 11-09-2022

Las ik op facebook nu iets over een afterparty bij Metropool? Waar zijn die kaarten te bestellen?

Thorhold
op 10-09-2022

Hallo Peter, ik heb alle nummers toegevoegd! Tot 1 oktober

op 08-09-2022

Playlist ‘70ties - Heart of Gold, Neil Young. Veel gedraaid op zeilkamp ‘77 dacht iik - Get Ready, Rare Earth, zaterdagavonden Dancing De Walvis (cios gebouw), - Down down, Status Quo , Proud Mary CCR; proberen te coveren samen met Jeroen Scholten, Peter Tilmans, Leon Leijsink en …? - Briown eyed girl, van Morrison - whole lotta Rosie , AC/DC

Peter Badart

Peter Badart
op 08-09-2022

Allemaal heel herkenbaar Rob.Sommige groepen staan al op de lijst. De andere nummers ga ik toevoegen! Tot 1 oktober groetjes Christine Willems

op 06-09-2022

Ik zal namens nog 2 anderen (Laurens M. en Pieter Oude Aarninkhof) ook een duit in het zakje doen. Wij waren ook de lichting uit de begin jaren tachtig. New Wave en Neue Deutsche Welle was helemaal onze tijd (toen ze nog goede muziek maakten haha). Anne Clark al helemaal goed zoals hieronder wordt voorgesteld. Dan wellicht nog wat Simple Minds, OMD in die trant. Of het wat alternatieve circuit; TC_Matic (Oh LaLaLa), Echo and the Bunnymen, De Div (teken de tijd), Grauzone (Eisbär). Al zal dat niet echt herkenbaar (meer) zijn voor de meesten :-) Groetjes

Rob ten Broeke

Bedankt Hans, eindelijk iemand die reageert. Ik zet ze erop! Tot 1 oktober

op 06-09-2022

Om de playlist maar ‘ns open te gooien... Why Do Fools Fall In Love, dansles met Diana Ross. Mierzoet. En natuurlijk Our Darkness van Ann Clark. DJ in Twenty-Seven. Hoezo jong in de jaren ‘80... x

Hans Hendriks
op 05-09-2022

Beste reünie-gangers: ik hoop dat jullie op de nieuwspagina hebben zien staan dat je hier het nummer uit jouw Grundel-tijd kunt noemen zodat hij in de spotify-75 jaar lyceum de Grundel wordt geplaatst!! Houd ook de Nieuwspagina in de gaten voor het laatste nieuws!

op 03-09-2022

Hallo, In 1997 heb ik samen met onder meer gymleraar Henny Westerveld, Henriëtte Schepers en Lex Vroling de reünie mogen organiseren. Zonder mooie website... Totaal waren er 2.300 leerlingen aanwezig, en ik hoop vele leerlingen terug te zien om hun verhalen te horen van de afgelopen jaren! Tot 1 oktober!

Rudi Wissink
op 14-07-2022

Hi, ik heb vmbo gedaan. Vroeger. Hoe meld ik mij aan??? Zie geen optie staan.. Gr. delyano

Delayno